Werkwijze - Stucadoor, stucadoorsbedrijf, wand, plafond, muur stucen, buiten stucwerk, buitengevel, sierpleisters, gipswanden, spac-spuitwerk, stukadoor
16110
page-template-default,page,page-id-16110,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Werkwijze

Stap 1. Het eerste contact

U heeft iets te bouwen of verbouwen en zoekt een betrouwbaar Stucadoors- of schilderwerkbedrijf met bewezen kwaliteit. Zodoende besluit u J.Keppel te bellen om te informeren naar de mogelijkheden. Of u laat een vraag achter op het webformulier, omdat u morgen geen tijd heeft om te bellen.

Stap 2. Inventarisatie en offerte

Naar aanleiding van uw verzoek, komt Keppel bij u langs om de werkzaamheden op te nemen. Aanvullend advies op basis van ervaring en deskundigheid waar u uw voordeel mee kunt doen krijgt u er gratis bij. J.Keppel neemt de inventarisatie mee en zet deze direct om in een scherpe offerte.

Stap 3. Planning en voorbereiding

Ruim van te voren krijgt u de planning van Keppel over het tijdstip waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ook staat hierop aangegeven in welke staat de werkplaats dient te zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Zo kunt u uw ontruimings- of afplakwerkzaamheden tijdig afstemmen, mocht dat nodig zijn. Als u twijfelt over welke voorbereidingen u zelf moet treffen, dan neemt u van te voren gewoon nog even contact op met J.Keppel.

Stap 4. Aan de slag

J.Keppel staat voor de deur. Het werk gaat beginnen. Tijdens het werkproces laat J.Keppel zien waar het goed in is. Werkzaamheden worden vlot, maar geconcentreerd en met vakmanschap uitgevoerd. J.Keppel houdt het resultaat scherp in de gaten en springt in waar onvoorziene omstandigheden zich voordoen.

Stap 5. Controlemoment

Een tevreden klant is de beste reclame. J.Keppel ruimt de boel daarom weer netjes op en na afloop nemen we de tijd voor een eindcontrole waarbij we samen met u de werkzaamheden nalopen. Als u reden ziet om ons te wijzen op onzorgvuldigheid of onvolledigheid, schroomt u zich niet! Minpuntjes zijn beneden onze stand, dus die lossen we graag op.